aKu SaYaNG paDA Muuu~

Saturday, August 27, 2011

kASut oHH kaSUt~~

dear blog !


love u (!) 

HAiiiii~



ary nie na bercerite tentang kasut raye saya ! HAHA , seriuzly , saya nie memang cerewet bab bab memilih kasut yg nak saya beli nie . huhu ;) da merata tempat saya cari kasut , tapi ta jumpejumpe jugak :DD

unik kan ! lain dari yg lain . HAHA

minggu lepas saya pergi KL , sebab na cari kasut raya ,*g kl sematemate na cari kasut , gile agaknyer aku nih HAHA tapi itu lah hakikatnyer. tapi ta de satu pon yg menarik , semua mcm saya punyer , aku na cari lain dari yang lain! HAHA :DD sib bek lah ade member yg paham kerenah saya yg cerewet n memilih nie ! HAHA , sian kaw kan , tapi aku syg kaw KAWAN (!)

3 hari lepas saya pegi ipoh , sebab na cari kasot jugak , hehe , banyak yg cantik tapi ta berminat lah , mcm ta sesuai jer. HUHU . ag pon , mcm org tua punye kasut ! HAHA . *jahat giler aku nih HUAHUAHUA . ye la , da penat tawaf satu JJ ngn 1 parade ! tapi 1 kasut pon xde yg minat . susa giler na cari kasut yg sesuai ngn saya , ye la , saya nie cerewet n memilih sikit bukan lagi sikit tapi dah terlebih memilih sangatsangat kot :DD

semalam , dalam pukul 9pagi , ibu kejutkan saya , ajak g pasar kat teluk intan ngn ayah . tapi mulemule rase berat jer badan nie na pergi , sbb mls na mandi pagi ! *sejukkkkkk (!) HAHA :DD . pikir jap , cakap kt ibu, na ikot lah , boleyh cari kasut sekali *menyelam sambil minum air HUHU ;) . tapi malangnyer kasot yg d cari ta de~ huhu sedih , dgn muke kecewa masuk dalam kete , selang beberapa minit kemudian, ayah pon bersuara menanyakan tentang kasut yang saya na beli tu ,

AYAH :: jumpe ta kasut yg sesuai dengan kamu ? 
saya :: *menjawab dgn haty yg remuk+kecewa , ta jumpe pon ayah , lagi la semua ta cantik kat sini :( 
AYAH :: tu lah kamu , memilih sgt . 
saya :: hrmm , saya terus membisu seribu kata~

nak high mcm nie , kasi up sikit ! hihi

semalam , lepas berbuke , ajak ibu pergi sitiawan+manjung , sebab ? na cari kasut raye saya lah =='' . pon same jugak ta de yang berkenan d hati :( *kecewa sgt2 taw, igtkan tahun nie raye pakai sliper jepun jer , dah pakat dah ngn sepupu ramairamai raye tahun nie pakai sliper jepun ! JIMAT . hahaha . tapi tu lah , saya kan ketot+pendek ta kan na pakai sliper jepun jer , na la pakai high heels kankan , kasi tinggi sikit ^^ lalalalaaa~ :)

igtkan dah kene pakai sliper nie jer raye tahun nie ! HAHA :D
ta nak pakai slipper ni lahh ;)

hari nie ! HAHA , saya pergi ipoh balik , sebab na cari kasut yg sesuai dengan baju raye saya yg warne coklet+cream warne tema raye tahun nie bagi family saya lah :) , hehe . g ngn mmber , sib bek r mmber tu open minded , HAHA , kire sekepala la ngn saya . huhu . dok jalanjalan kt kedai kasut LALALALA *ade kew name kedai kasut lalala ? HAHA :D . ushausha kat kt dlm kedai tu , ade lah 1 pasang yg saya suke+minat+terasa na beli ! ! HAHA , happy kottt , tapi ta de lah cantik sangat , kire sesuai la ngn style saya . HUHUHU . happy kottt dapat kasut tuuu~ lalaalalaaa~ hpy sgt2 ^^

setelah lame merantau+mencari akhir nyer jumpe jugak kasut idaman ku ! *wah , kasut idamanku katenyerrr HAHA :D , tapi kasut raya saya ta secantik kasut raye korunk sayang :) , kasut raye korunk msty +++cantik dari acha kankan ? ;) kasut raya acha biasebiase jerr ^^ huhu . nak tgok kasut raye acha yg susa sgt na cari tu ? hehe ,
*jeng jeng jenggg 

nie la kasut raya acha ^^

kasut raya acha ta secantik kasut raya anda :)

saya rase entry untuk kali nie mcm mngadengade+gedik sikit , mcm tuan nyer (!) HAHA :DD *gediklah kaw acha ! HUHU . thx jugak kt mmber yg sudi teman saya cari kasut raye ! HAHA :)

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA , SALAM 27 RAMADHAN dari saya ^^

THAT ALL 

^__^

ThX for reading my entry yg ta seberape nih :DD

~sukedukehidupsaya~

7 comments:

  1. HAHA , betulbetul :)
    xde la mendongak tgk org yg tinggi dari i !
    HAHA

    ReplyDelete
  2. npe u mendogak ker tgok i...haha!!

    ReplyDelete
  3. a ah !
    HAHA , u kan tinggi sikit dari i .
    huhu , SIKIT jer lah ^^

    ReplyDelete
  4. owh yke...tggi skit bila u pakai kasut 2 la kan...haha...:DD...joke...^^

    ReplyDelete