aKu SaYaNG paDA Muuu~

Monday, June 6, 2011

mAAfKaN AkU sAyAnG

Thx 4 visiting again !


:)


Selamat sejahtera

to


 all of u guy !


Hai all , . ary nie na story mory sikit , . (sikit kew?) byk kodd, . heee , .

Firstly, Awak , saya mintak maaf, . . coz da buat awak rimas & fed up dgn sikap saya, . saya mintak maaf banyak-2 , . bukan niat saya na buat semua tu , tpi saya juz na awak tahu yang saya still sayang kan awak lagi, . T__T 

Awak tahu x, saya tertido tdi , . saya bangun tido terus saya teringat kt awak , . & terus saya cll & msg-2 awak , . awak xjawab cll saya & awak x eply msg saya, . walaupun saya tahu  yg awak tgh keje , . tapi saya still na awak balas msg saya tu , . saya sedih awak, . . . . . . , , . , . ,. , . , . , . , . . , .  L

Selang beberapa minit , ade cll dari dia masuk , . & tenking-2 saya bagai , . time tu pulak saya tgh mamai-2 , . maklum lah baru bangun tido la kate kan , . mesty la blurrr , . pastu saya tya dia, .

Saya ::  knpe na mara-2? Cakap elok-2 x boleyh kew ? ermm

Dia :: kalaw x ckap mcm nie , ko ta kan paham !

Saya :: ermm , . knpe g kje x g tahu ? knpe da smpai tmpat kje baru na g thu ? sebelum g kje xleh na bgi tahu kew ??

Dia :: ya allah, kan aku da g msg tdi , . ko yg x balas , . knpe xblas msg aku ?

Saya :: er err errrr , . , sbb tetido, . jawab ku ringkas (pk dh penat na gadoh)

Dia :: tu la, dia yg xbls msg, . org yg kene , . RIMAS la law ary-2 mcm nie , . ary-2 kne CONTROL , . FED UP taw x !!!

Saya :: hanya terdiam & tersentak apabila dgr dia mengeluarkan kata-2 mcm tu , .

Dia :: dgn kje banyak kt atas , ! jap-2 na lari-2 sbb na cll kaw ! RIMAS la ! TENSION tahu x !

Saya :: (dengan lemah mmbalas) yela , . MAAF , bye . .


Terus letak cll , . & terus saya ter pk , . dh byak kali dia keluar kan perkataan nie RIMAS , FED UP , TENSION pada saya , . . tapi saya still na tahu jugak rutin harian dia. , salah kew saya na tahu ? mybe salah kodd , . coz tu dia mara-2 saya. , hurmm, .

Selang beberapa jam , fon berbunyi menandakan ade msg msuk ! saya pon mencapai fon tu , . tgok kt situ ade msg from si dia , . saya pk tu msg na mara-2 saya lagi , . tapiii ternyata andaian saya salah , . dia anta msg tye saya . ,

Dia :: mok !! ade mana ????

Saya :: ade d bilik laa , .

Dia :: mok x kua kew ??

Saya :: tak pon , sakit-2 nie na kua mcm mne ??

Dia :: hahaha , . dah mcm org tua ! hehe , . awak ! dah mkan blom? Jujo.

Saya :: dah , . roty canai , . awak da makan ?

Dia ::  roti canai??!! Nasik?

Saya :: nasi tgh hari tadi dah , .

Dia :: ok mok mndi dh ?

Saya :: dah mndi dah , . awak da mkan ?

Dia :: blom , baru na turun makan nie , .

Saya :: g la makan dulu , , lepas makan jangan lupe makan ubat !

Dia :: baik lah awak , . J

Perbualan dlam msg terhenti di sini , .

saya suke dia tye cm tu ! coz tu yg saya harap kan selama nih ! hihihi , . J setiap kali saya suruh dia makan, . mesty saya cakap , AWAK , AWAK JANGAN LUPE MAKAN UBAT TAW, AWAK TU SAKIT , . saya suruh dia mkn ubat , sebab dia ade sakit , . saket kt dlm thyroid ! d bahagian leher , . ermm , saya kesian kan dia , . saya xna tgok dia sakit , . cukup lah dulu dia saket sbb saya , . tu pon entah la, . perasaan nie risau jew kt dia , . urmm , . sedih takot dia hilang dalam hidup saya , . T__T


AWAK !

SAYA SAYANG KAN AWAK !

SAYA TAK NAK AWAK PERGI DARI IDOP SAYA !

I WANT U !

I NEED U !

I MISS U !

COZ

I LOVE U SO MUCH !!!

I WILL NEVER FORGET U !!

I WILL NEVER LET U GO !!




  I WOULD DIE FOR U !





Hidup hanyalah sementara~~~
Tanpa awawk saya

L

! Terima kasih !

-Kerana sudi melihat belog saya -

~Sukedukehidupsaya~

:( 

5 comments:

  1. wan or sean :: :) amin , .

    mr. nice :: sweet la sgt kan ?? hurmm , .

    ReplyDelete
  2. =,= SIAPA lah jantan tue...aq dapat!!
    aq libas dia nanty!!

    ReplyDelete
  3. HAHAHA ! entah la ! jantan tu mmg !
    hehe

    ReplyDelete