aKu SaYaNG paDA Muuu~

Friday, April 29, 2011

HAri iNi...

salam all.. dah lama x bercelote dlm blog nih.. haha.. rindu pula na taip panjag2 n rindu na menaip assigment.. heheheh.. aku nie dalam dilema laa.. na share2 ngn korg nih...
aku syg dy lagi,, tpi knpe ak mnx ptus kt dye, bodo kan aku nih? ego kan aku nih ? aku suke saketkan hati org yg aku syg,, tpi mereka xpenah pun buad cm tu kat aku.. skunk ak da ad org lain dlm idop aku.. tpi......... aku still rindu kan DIA !! :'(
sedih la.. ak xthu lah cm ner na idup law xde dia dlm idup aku.. mmg aku bleh idup tanpa die, tpi cm x sempurna tanpa dia.. ak da byk kali sakitkan aty dia, tpi dye tetap maafkan aku~ (betape baeknyew dye).. dye xpenah menolak kmahuan aku., malah dia ikotkan saja ap yg aku nakk.. ap yg aku na semua ak dapat, . time tu hpy sgt2 with dia.. tpi semua tu tinggal kngan~~ :( 
aku na dia balik tpi....
bila aku tgok fb dye, dy dah ada grl lain, tpi bile ak tye, sape grl tu pada awak? dye jawad hanya teman biasa.. tpiiii perlu syg2 klaw teman biase kan ???? sumpah aku JELEZ + SAKET HATI !!! 
pelik kan aku nih.. dah ad org yg betul2 ley jaga aku tpi aku lepaskan dy pulak.. hurm,,
NOW, ak da kpel ngn some1 nie,, begitu cepat aku buat pilihan.. tpi pilihan aku SALAH.. aku mnyesal sgt2 !! yg baru x sama dgn yg lama...  
aku sygkan yg lama lagiiiiiiiiiii!!!! i want u babeh !! i need u untill i die !! ada lagiii,, tapiiiiiii malas la na taip dahh.. nty2 la yew.. 
continiue

1 comment:

  1. kdg2 ape yg kte wt , bukn ape yg kte nk :)
    sbr k kak

    ReplyDelete